L&H 21st Compact
Hjem | Produkter | Registrering

FAQ
 

 

 

Email:
info@21st-compact.dk

FAQ - Ofte Stillede SpørgsmålInstallation og registrering

Registreringskoder

Svar: Fuld adgang til alle ordbogens sider kræver brugerregistrering hos L&H. Kun registrerede brugere har fuld adgang til hele ordbogens indhold - brugere af ikke-registrerede udgaver har udelukkende adgang til opslagsord med begyndelsesbogstav A, mens adgangen til alle andre bogstavssektioner er begrænset til et indeks over opslagsord for det enkelte begyndelsesbogstav. Alle andre funktioner er uden begrænsninger også før registreringen. Svar: Kør installationsprogrammet. Efter installation, åben ordbogen og tryk F1 efterfulgt af menupunktet "Registrering". Du får nu fire forskellige muligheder for registrering. Vælg den der passer dig bedst og send dine oplysninger til L&H 21st Compact. Inden for 24 timer (mandag til fredag) modtager du en registreringskode fra os. Svar: Klik på den gyldne nøgle i værktøjslinien foroven og indtast navn og registreringskode i ordbogen nøjagtig som fremsendt i mail fra L&H 21st Compact, dvs. også med skelnen mellem store/små bogstaver. Registreringskoden skrives udelukkende med STORE bogstaver. Der forekommer således ikke tal i koden, og dermed er der ingen nuller, men store O'er i koden. Det nemmeste er under alle omstændigheder at kopiere fra mailen til registreringsboksen. Svar: Ud fra problembeskrivelsen kunne det lyde som om, at du ikke har tilstrækkelige adgangsrettigheder til, at programmet kan skrive sin registrering til systemet. Prøv at logge på pc'en som Administrator og gennemfør registreringen. Hvis du f.eks. er på et firmanetværk og ikke selv kan logge på med fulde adgangsrettigheder, så prøv at kontakte din systemadministrator.

Fejl ved kørsel af cdrom-udgaver

Svar: Vi har fra nogle brugere fået melding om et installationsproblem vedrørende elektroniske udgaver anskaffet på cdrom. Problemet kan løses med et alternativt installationsprogram, som kan downloades herfra (Filnavn: Setup_21st-Upd.exe, størrelse: ca. 10 MB).
  1. Klik på filnavnet herover og gem filen, f.eks. på Skrivebordet eller andetsteds på din harddisk.
  2. Indsæt din ordbogs-cdrom i drevet.
  3. Start det opdateringsprogram, som du har downloadet.
  4. Herefter dukker en boks op, hvor du skal klikke hen på det cd-drev, hvor installationen på din cdrom befinder sig. Klik herefter på [OK].
  5. Opdateringsprogrammet kontrollerer herefter din original-cdrom og starter installationen. Følg blot programmets anvisninger.
  6. Har du flere L&H 21st Compact ordbøger på cdrom, skal du gentage proceduren påny for hver ordbog. Det er dog kun nødvendigt at downloade opdateringsprogrammet én gang.
Svar: Dette er et generelt problem ved kørsel af cdrom-udgaverne under nyere Windows-versioner. Du skal downloade og køre et opdateringsprogram som beskrevet i punktet herover. Svar: Dette er et problem, som i visse tilfælde kan optræde ved brug af cdrom-udgaver under visse Windows-versioner. Du skal downloade og køre et opdateringsprogram som beskrevet i punktet herover.
Licensvilkår

Flerbrugerlicenser

Svar: Som det fremgår af licensvilkårene er der tale om enkeltbrugerlicens, hvilket indebærer, at den registreringskode, der fremsendes, kun gælder for én computer. Såfremt ordbøgerne ønskes installeret på flere maskiner, skal der anskaffes licens, dvs. ny cdrom, for hver ordbog, der ønskes installeret.
Se venligst udvalg, priser samt vilkår på produktsiden.
Vedrørende ordbøger til professionelt brug i netværk, se venligst www.lhpublishing.dk!

Hjem | Produkter | Registrering | Email til L&H 21st Compact